• FAQ

    Frequently Asked Questions

Onze antwoorden op uw vragen

We hebben een lijst opgesteld van de meest gestelde vragen die we van de community ontvangen. Indien u andere vragen heeft, aarzel niet om contact op te nemen met ons meertalig team. Voor vragen met betrekking tot de Gold en Silver-kaarten, gelieve de overeenstemmende pagina te raadplegen.

Waarvoor staat de Camping Travel Club?


De Camping Travel Club is de eerste ledenclub die u kwaliteitsvolle campingverblijven aanbiedt tegen gunstige prijzen. We beschikken over een netwerk van meer dan 600 zorgvuldig geselecteerde bestemmingen in Europa en Marokko die u tijdens het tussen- en laagseizoen graag ontvangen en u aangename verblijven in een gezellige campingsfeer aanbieden! Op het menu: staanplaatsen met elektriciteit en toegang tot de douches, stacaravans, gezellige chalets en ingerichte tenten … Het moeilijkste wordt het kiezen!

Volgens welke criteria worden de partnercampings geselecteerd?


Het lidmaatschap van de campings in ons partnernetwerk is het resultaat van een strenge selectie die in lijn is met onze principes. Hierbij vindt u een niet-exhaustief voorbeeld:

  •     Service: sommige campings schorten een deel van hun services op tijdens het tussen- en laagseizoen. Dit is niet het geval bij de campings van het Camping Travel Club-netwerk. . Wij zetten ons in om u het beste van het campingreizen aan te bieden, ook buiten de drukke zomerse concentratie van vakantiegangers om!

  •     Een mooie en goed onderhouden omgeving: bij onze partnercampings worden de heggen steeds mooi gesnoeid, zijn de paden schoon, is het gras afgemaaid en zijn is het sanitair schoon! Dit is een essentiële vereiste om deel uit te maken van de Camping Travel Club. Wij zetten ons in om u het beste van het campingreizen aan te bieden, ook buiten de drukke zomerse concentratie van vakantiegangers om!

Hoe kan men de beste campings uit uw netwerk onderscheiden?


Al onze campings beantwoorden aan een hoog kwaliteitsstandaard en aan eersteklas verblijfscondities. Campings die veel enthousiaste reacties van hun klanten krijgen, zijn geïdentificeerd via het label Top Camping. Deze bestemmingen schitteren door hun warm onthaal, een onberispelijke service en hoogwaardige infrastructuren…

Wat zijn de voordelen als men deel uitmaakt van de community?


Naast onze strenge selectie van topcampings in Europa en Marokko, genieten onze leden van een waaier aan voordelen:

  •     De Holiday Rewards: we vinden het uiterst belangrijk uw loyaliteit te belonen! Bij 25 benuttigde overnachtingen, schenken wij u 15 € aan overnachtingskrediet!.

  •     Gratis overnachtingen: onze partnercampings bieden gratis overnachtingen aan (6=7, 11=14) om uw verblijf te verlengen zonder extra kosten;

  •     Beste prijs: deze aanduiding geeft aan dat indien u ergens een goedkopere prijs vindt, dan betalen we u graag het verschil terug! (zie de Algemene verkoopsvoorwaarden);

  •     Gegarandeerde beschikbaarheid: deze aanduiding geeft aan dat de klant verzekerd is in de camping te kunnen overnachten (in het geval van een huuraccommodatie). Voor staanplaatsen wordt de beschikbaarheid automatisch gegarandeerd;

  •     Geen last minute verrassingen: dankzij de mening van onze community en de beoordelingen m.b.t. de ondervonden belevenissen van onze leden, bent u steeds op de hoogte en voorkomt u verrassingen

Ik wil mezelf meer investeren in de community


Dit is een uitstekende resolutie! We hebben het « Ambassadeurs » programma opgezet die u de kans geeft onze campings te evalueren en te zorgen dat ze voldoen aan de eisen van Camping Travel Club.
U kunt uw betrokkenheidsniveau zelf kiezen volgens uw eigen behoefte: van de eenvoudige in te vullen kwaliteitsfiche tot het vertegenwoordigen van het Camping Travel Club-merk op internationale beurzen!

Welk voordeel haal ik eruit als ik om mij heen over de Camping Travel Club praat?


Heel eenvoudig: gratis vakanties! We hebben een sponsorschapssysteem waarbij u beloond wordt met overnachtingskredieten op uw kaart en zodoende gratis verblijven kunt boeken.
U hoeft hiervoor enkel het sponsorschapsformulier in te vullen en het door u aangedragen lid te identificeren. Wij zorgen voor de rest!